Miten?

Aloita Yhteistyö BGCNordic Oy:n Kanssa: Askel Askeleelta

Vaihe 1: Ilmainen Alkuanalyysi

Aloitamme yhteistyön ilmaisella alkuanalyysillä, jossa kartoitamme tarpeenne ja mahdollisuutenne. Tämä vaihe antaa meille käsityksen siitä, miten biokaasuteknologiamme voi parhaiten palvella juuri teidän liiketoimintaanne.

Vaihe 2: Julkisen Tuen Hakeminen

Autamme teitä aktiivisesti hankkimaan julkista tukea, mikä tarkoittaa avustusta projektin rahoittamiseen. Meillä on asiantuntemusta ja kokemusta tukien hakuprosessista, mikä helpottaa rahoituksen saamista.

Vaihe 3: Lupaprosessin Tuki

Olemme rinnallanne koko lupaprosessin ajan, varmistaen, että kaikki tarvittavat luvat saadaan sujuvasti ja ajallaan. Tämä vaihe on tärkeä osa projektin onnistumista.

Vaihe 4: Rakennusvaiheen Hallinta

Kun rahoitus ja luvat ovat kunnossa, siirrymme rakennusvaiheeseen. Tässä vaiheessa toteutamme biokaasulaitoksen rakentamisen tehokkaasti ja laadukkaasti, huomioiden kaikki teidän erityistarpeenne.

Vaihe 5: Käyttöönotto ja Koulutus

Kun laitos on rakennettu, seuraavana askeleena on käyttöönotto. Tarjoamme kattavan koulutuksen laitoksen käyttöön, varmistaen, että teidän tiiminne osaa käyttää laitosta tehokkaasti ja turvallisesti.

Vaihe 6: Jatkuva Käyttötuki

Käyttöönoton jälkeen tarjoamme jatkuvaa tukea ja neuvontaa laitoksen käytössä. Tämä sisältää teknisen tuen ja neuvonnan, jotta voitte hyödyntää biokaasulaitosta optimaalisesti.