70m³ tulppavirtaus-reaktori

Tekniset tiedot

CHP- koneen sähköteho 30 kW ja lämpökattilateho alkaen 50 kW  (mitoitetaan laitoksen mukaan).

Tehokas ja Kestävä Biokaasuratkaisu

BGCNordic Oy:n biokaasulaitos edustaa uusinta teknologiaa biokaasun tuotannossa. Se on suunniteltu vastaamaan nykypäivän haasteisiin tarjoamalla kestävä, tehokas ja taloudellinen ratkaisu biokaasuntuotantoon. Laitoksemme on täydellinen valinta niin pienille maatiloille kuin suurille teollisuuskohteille, tarjoten räätälöityjä ratkaisuja jokaisen asiakkaan tarpeisiin.

Ainutlaatuinen ja Patentoitu Teknologia

Meidän patentoitu tulppavirtausreaktorimme on biokaasulaitoksemme ydin. Se on suunniteltu maksimoimaan biokaasun tuotanto, minimoiden samalla operatiiviset kustannukset. Tämä teknologia mahdollistaa prosessin tarkan hallinnan ja lämpötilan hienosäädön, varmistaen näin tehokkaan ja jatkuvan biokaasuntuotannon. Tulppavirtausreaktorin lisäksi tarjontaamme kuuluu myös lietereaktorit.

Kestävyys ja Ympäristöystävällisyys

Ympäristön huomioon ottaminen on keskeinen osa filosofiaamme. Biokaasulaitoksemme käyttää uusiutuvia resursseja ja vähentää hiilidioksidipäästöjä, edistäen näin hiilineutraaliutta. Korroosiovapaat materiaalit ja pitkä käyttöikä tarkoittavat, että laitos on sekä taloudellinen että ympäristön kannalta kestävä investointi.

Skaalautuva ja Monipuolinen

Olipa kyseessä pieni maatila tai suuri teollinen toimija, biokaasulaitoksemme skaalautuvuus mahdollistaa joustavan soveltuvuuden erilaisiin käyttötarpeisiin. Kompaktista koostaan huolimatta laitoksemme tarjoaa huomattavan tehokkuuden ja tuottavuuden, mikä tekee siitä ihanteellisen ratkaisun monenlaisiin biokaasutarpeisiin.

Luotettava Kumppani Energian Tuotannossa

BGCNordic Oy:n asiantuntijatiimi tarjoaa täyden tuen biokaasulaitoksen suunnittelusta, asennuksesta ja ylläpidosta. Yhteistyössä alan johtavien asiantuntijoiden kanssa kehitetty ja testattu teknologiamme varmistaa, että saatte parhaan mahdollisen tuen ja ratkaisut biokaasuntuotantoonne. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme saadaksesi lisätietoja ja räätälöidyn ratkaisun juuri teidän tarpeisiinne.